معاون وزیر خارجه روسیه روز جمعه با بیان اینکه مسکو انتظار دارد مذاکرات هستهای ایران و گروه موسوم به ۱+۵ طی ۳ تا ۴ ماه به نتیجه برسد، گفت تمدید مجدد مذاکرات هستهای مخاطرهآمیز است.
به گزارش فارس، «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه روز جمعه گفت مسکو انتظار دارد مذاکرات هستهای ایران و گروه 1+5 ظرف 3 تا 4 ماه به توافق نهایی ختم شود.
آقای ریابکوف که با خبرگزاری «ریا نووستی» گفتوگو میکرد، در پاسخ به این سوال که آیا چارچوب زمانی 3 تا 4 ماهه برای مذاکرات واقعبینانه است یا نه، گفت: «از نظر ما هم، این زمانبندی واقعبینانه است.
به نوشته پایگاه خبری «اسپوتنیک» این مقام ارشد وزارت خارجه روسیه در آستانه آغاز دور جدید گفتوگوها، تمدید مجدد مذاکرات را «مخاطرهآمیز» توصیف کرد. وی در این رابطه گفت: «به نظر ما، تمدیدهای مجدد، غیرممکن است. این کار بسیار مخاطرهآمیز است.»
تازهترین دور از مذاکرات هستهای ایران و شش کشور روز سوم آذر در حالی با توافق برای تمدید هفت ماهه مذاکرات به پایان رسید که بر اساس توافق موقتی که سال گذشته تحت عنوان «برنامه اقدام مشترک» به دست آمد، طرفین باید نهایتا تا سوم آذر به راهکار جامع دست مییافتند. با این حال پابرجا بودن اختلافات موجب شد تا مهلت مذاکرات تا روز نهم تیر ماه سال آینده تمدید شود.
پیش از این «جان کری» وزیر خارجه آمریکا هم در سخنرانی در مرکز سابان، گفته بود طرفین انتظار دارند طی مدتی 3 تا 4 ماهه به توافق جامع هستهای دست یابند.