150 تن از عناصر داعش روز یکشنبه در جریان عملیات گسترده ارتش عراق که با حمایت پیشمرگهای کرد و نیروهای داوطلب مردمی برای آزادسازی شماری از مناطق استان دیاله انجام شد، به هلاکت رسیدند.
نیروهای امنیتی و نیروهای مقاومت مردمی و پیشمرگهای کرد روز یکشنبه در عملیاتی گسترده توانستند مناطق ربیعه، بنی ویس، الاتینیه، العساکر، العصریه و پادگان کوبرا را آزاد کنند.
در این عملیات دو دستگاه خودرو حامل بمب نیز منهدم شد.
از سوی دیگر پایگاه خبری 'سومریه نیوز' هم از هلاکت 45 تن از عناصر 'داعش' در حمله هوایی به مواضع این گروهک تکفیری تروریستی در جنوب موصل خبر داد.
در میان این افراد تعدادی از فرماندهان داعش با تابعیت کشورهای عربی و اروپایی دیده وجود داشتند.
یک مسئول محلی در استان نینوا در عراق گفت: جنگنده های نیروهای ائتلاف عصر یکشنبه با حمله به مقر عناصر داعش در منطقه 'الشوره' در 35 کیلومتری غرب موصل، 45 تن از عناصر این گروهک را به هلاکت رساندند.
در این حمله شماری از خودروهای متعلق به داعش نیز منهدم شد.
تروریستهای تکفیری داعش از 9 ژوئن (19خرداد) با حمله به شمال و غرب عراق، بخشهایی از این مناطق را اشغال کرده و مرتکب جنایتهای زیادی شده اند.
به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری الیوم السابع، از سوی دیگر آمریکا و انگلیس و برخی کشورهای غربی و عربی منطقه که از حامیان تشکیل و تقویت داعش در کشورهای سوریه و عراق به شمار می روند، در پی جنایت های هولناک این گروه تروریستی، مدعی رهبری یک ائتلاف جهانی برای مقابله با داعش شده اند.